tiistai 27. joulukuuta 2011

Blogin pitäminen

Vaikealta tuntuu aloittaa.. mitä avoimeen blogiin voi kirjoittaa? Vuosia sitten aloitin toisaalla suljetun blogin, se on toiminut "päiväkirjana", jonne on voinut purkaa ne kaikkein synkimmätkin ajatuksensa.. jotenkin julkiseen blogiin sellaisen tekstin suoltaminen olisi hmm.. ei niin mukavaa. Ainakin minä kaksijakoisena ihmisenä välillä ryven siellä jossain kaikkein syvimmässä onkalossa ja hetken päästä voi asiat olla kirkkaita ja hyvin ;) Sitten taas sääpäivitysblogi.. mihin minä sellaista tarvitsen? Josko ottaisin tänne otteita niistä päiväkirjamerkinnöistä? Mutta jos ajatukset eivät ole ajankohtaisia juuri nyt? Mitä minä mietin juuri nyt? Joku välimuoto varmaan sen ollapitää.. kokeillaan siis :D


"Onnelliset ihmiset eivät pidä päiväkirjaa" sanoi Adrian Mole sunnuntaina 22.heinäkuuta 2004 ja päätti kirjoittaa omaelänkerran. Vaimo vastaa: "Kipling, minusta sinä olet ihan fantastisen mielenkiintoinen, mutta en ole varma, ovatko muut samaa mieltä. Asut sikölätissä vaimosi ja vauvasi kanssa, pyöräilet töihin, pyöräilet takaisin töistä. leikin Gracien kanssa, huhkit puutarhassa, menet sänkyyn, luet, rakastelet ja nukut. Mitä kirjoitettavaa siinä on?"
"Keskiviikko 2. huhtikuuta 2003. Täytän tänään 35 vuotta. Olen nyt virallisesti keski-ikäinen. Tästä lähtien elämäni on hidasta alamäkeä. Surkuhupaisaa luisumista kohti ientulehduksia, pyörätuoliramppeja ja viimein kuolemaa."
Luin viimeisimmän Adrian Moleni (josta lainaukset) 3 vuotta sitten, 35 -vuotiaana. Elin nuoruuteni Adrian Molen kanssa ikätovereina..ogelmat olivat liiankin tuttuja..näköjään elän samoin myös keski-ikäisenä.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti